Wedding Showreel 2015

Ονειρευτείτε! Εμπνευστείτε! Ερωτευτείτε άφοβα!

Έχει έρθει η στιγμή για τη Phosart να συλλέξει όλες τις αναμνήσεις που κρατάμε μέσα μας και όλες τις στιγμές που ζήσαμε με εσάς και μέσα από εσάς. Και σας παρουσιάζουμε αυτό το Annual Show Reel για τη χρονιά του 2015.

Αυτό το βίντεο είναι για εσάς.

Από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, μας έχετε για χρόνια εμπιστευτεί με τις πιο πολύτιμες και χαρούμενες στιγμές σας, μας έχετε αφήσει να γίνουμε μέρος σε προτάσεις γάμου, στην ημέρα του γάμου σας, τη στιγμή που γεννήθηκε και βαπτίστηκε το μωρό σας...

Μας έχετε ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, μας έχετε γεννήσει με όμορφες αναμνήσεις που δεν μπορούμε εύκολα να περιγράψουμε με λόγια και μας έχετε κάνει μέρος του κόσμου σας.
Μας έχετε βάλει στα σπίτια σας, μας έχετε κάνει μέρος της οικογένειάς σας, μας έχετε προσφέρει απλόχερα την αγάπη σας και τη φιλία σας. Μέσα από εσάς έχουμε ονειρευτεί, αγαπήσει, ανακαλύψει νέους κόσμους στη φωτογραφία και το βίντεο.
Όταν ξεκινήσαμε την επεξεργασία όλων των πλάνων από τη χρονιά που πέρασε, δεν είχαμε ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο συγκινητικό βίντεο θα δημουργούσαμε. Ήταν μία μακρά διαδικασία, που ήθελε χρόνο και κόπο για να ολοκληρωθεί. Ξαναζήσαμε όλες εκείνες τις χαρούμενες στιγμές που παράσαμε μαζί σας, τις πρώτες μας συναντήσεις, τις ωραίες φιλίες που θα μείνουν για πάντα, και τόσες πολλές στιγμές στο χρόνο... στιγμές.. που μας έφεραν σε αυτή τη μέρα.

Από την Ελλάδα και όλα τα πανέμορφα νησιά της, τη Σαντορίνη, την Μύκονο, την Ζάκυνθο...έως τον δυνατό και ζωντανό χαρακτήρα της Ιταλίας όπου συναντηθήκαμε με ανθρώπους που μας αντιμετώπισαν σαν να ειμασταν τα χαμένα τους αδέλφια.. Η Τοσκάνη, με την πλούσια σε φύση εξοχή και τη πλούσια κουλτούρα, έως το Μεγάλο Μήλο, ή, αλλιώς, τη Νέα Υόρκη και όλη την Αμερική όπου κάναμε το πιο μεγάλο road trip της ζωή μας έως τώρα, για να συναντήσουμε πολλούς από εσάς που τώρα είμαστε περήφανοι να σας αποκαλούμε φίλους μας... έως το Ντουμπάι και τα φιλόδοξα σχέδια του για το μέλλον και την εντυπωσιακή Τουρκία όπου η αλχημία των παραδόσεων μας ταξίδεψε σε κόσμους αλλότινους...

Καθένας και καθεμία από εσάς είστε ο δημιουργός αυτού του βίντεο που σας παρουσιάζουμε και σας ευχαριστούμε... Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας αφιερώσατε, την εμπιστοσύνη σας και τον σεβασμό σας. Σας ευχαριστούμε που μας προσφέρατε τόσες πολλές αναμνήσεις να θυμόμαστε και που μας αγκαλιάσατε με τόση αγάπη... Σας ευχαριστούμε!

Πάρτε, λοιπόν, μία μέρα άδεια από τη δουλειά σας και καλέστε το άλλο σας μισό και όλους τους αγαπημένους σας, σπίτι να δείτε την όμορφη ταινία που φτιάξαμε για όλες και όλους εσάς...
Αφήστε στην άκρη τα τηλέφωνα και τις υποχρεώσεις σας για λίγο, και απλά χαρείτε όλες αυτές τις στιγμές που σας παρουσιάζουμε στο βίντεο... γιατί αυτές οι μικρές στιγμές μας κάνουν να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα στο μακρινό ταξίδι της ζωής...
Έχετε γίνει όλοι σας πλέον ένα τεράστιο κεφάλαιο στην μεγάλη οικογένεια της Phosart και χωρίς εσάς τίποτα από αυτά που σας παρουσιάζουμε σήμερα δεν θα ήταν εφικτό.
Σε όλους εσάς λοιπόν, υψώνουμε τα ποτήρια μας και σας ευχόμαστε παντοτινή ευτυχία.
Αξίζετε περισσότερα από όσα νομίζετε!

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να κρατούμε τις αναμνήσεις σας ζωντανές!

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK